Om oss

Om oss och varför vi vet vad pokerspelare vill ha

Jag heter Annan Svensson och är 37 år, i dagsläget bor jag på västkusten men kommer ursprungligen från Luleå. Jag är utbildat beteendevetare och har jobbat många år inom personlig utveckling, en stor del av min tid har gått till coaching där jag väglett klienter till mer lycka och framgång i livet. Under senare år har jag också coachat många svenska pokerspelare för att de skall prestera bättre under press. Mitt jobb tar en stor del av min tid och tid som blir över går till familjen och träning, därtill gillar jag verkligen att läsa, framförallt deckare.

Jag heter Nicklas Nilsson, är 32 år och är utbildad ekonom, av en slump kom jag in i Casinobranschen direkt efter skolan och har nu jobbat med detta sedan dess. Jag bor numera i Malmöområdet och trivs mycket bra här, även om jag kommer från Göteborg från början. Jag har alltid haft ett stort intresse i poker och även suttit hemma som professionell pokerspelare en period. Tack vare mitt eget intresse och min långa erfarenhet av pokerspel så har jag god inblick i vad som krävs för att lyckas som pokerspelare.

Vår kunskap en perfekt kombination för: Pokerstjärnor

För att kunna spela bra i poker gäller att man är lugnt och avkopplad, lagom mätt och alert. Därför är det viktigt att man ätit en lätt måltid cirka en timme innan spelet och denna måltid bör till viss del bestå av kolhydrater då hjärnan är i stort behov av dessa för sin tankeprocess. Att spela när man känner sig stressad, hungrig eller trött är inte den perfekta kombinationen för ett lyckat pokerspelande.

Glukos hjärnans, bränsle för bra pokerbeslut

Hjärnan och dessa tankeverksamhet är i stort behov av glukos för att fungera optimalt, förvisso kan man överleva på fett och så kallade Ketoner men då blir tankeprocessen långsam, seg och din energinivå sänks rent generellt. Men även om man kan överleva på detta och spela poker även utan glukos så vill man gärna vara klar och snabbtänkt när man spelar och om du verkligen vill optimera dig själv inför spelet så bör du ca en timme innan få i dig en god mängd kolhydrater via grönsaker och rotfrukter.