Mental coaching för att bli en bättre spelare

Mental coachning kan hjälpa dig lösa ett problem men också förbereda dig på hur du ska tackla kommande situationer. Coachningen kan också hjälpa dig att göra smartare val i spel som exempelvis lotto. Flera idrottare och e-sportare använder sig av mental coachning som ett verktyg i karriären för att bli bättre. Det kan du också göra även om du spelar för skojs skull och på en lägre nivå än eliten.

Två bra tips för att bli bättre

Två bra tips om man vill bli en bättre spelare, som gäller oavsett om man vill spela på lotto eller vara ute på golfbanan, kommer från den mentala tränaren och coachen Torsten Hansson. Han menar att det första du måste göra är att acceptera den form och det läge du befinner dig i för tillfället. Först då kan du träna utifrån ditt nuvarande läge. Tips nummer två är att fokusera på målet.

Lotto med bonusar

När du spelar lotto på nätet finns det mängder av spelsajter att välja mellan. De flesta lockar med välkomstbonusar och därefter kampanjer, tävlingar och event. När du väljer gäller det att göra smarta val och att sålla informationen. Du kan använda dig av de två tipsen ovan för att inte tappa fokus. Tänk på vad det är du vill uppnå med ditt lottospelande och om bonusarna hjälper dig till ditt mål.

Som i allt annat på nätet gäller det också att vara källkritisk och undersöka om sidorna är seriösa samt vilka omsättningskrav de har. Ditt mål är antagligen att vinna och ha roligt samtidigt. Glöm inte bort att fokusera på detta när du gör din research och när du sedan väl spelar. Ett annat sätt är att meditera och tänka att du vinner storvinsten i lotto, om det är ditt mål – ett lite new-ageigt tips, men ändå!